Precizia Hangzhi

Vești bune | Hangzhi a trecut de certificarea IATF16949—un furnizor recunoscut la nivel mondial de senzori de curent pentru automobile |

Recent, a venit o veste bună. Prin eforturile comune și cooperarea strânsă a tuturor angajaților companiei, Shenzhen Hangzhi Precision Electronics Co., Ltd. a trecut cu succes de certificarea sistemului de management al calității IATF16949:2016 pentru industria auto și a obținut cu succes certificatul! Prin urmare, Hangzhi este onorat să fie un furnizor de senzori de curent pentru automobile care a obținut această certificare. Această certificare poate fi descrisă ca „o piatră de temelie” pe piața vehiculelor cu energie nouă. Acesta marchează faptul că Hangzhi a obținut calificări de acces autorizate și necesare în lanțul global de aprovizionare extrem de solicitant al fabricilor de automobile. câștiga mai multe oportunități.

Ce este certificarea IATF16949?

Certificarea IATF16949 este un standard al sistemului de management al calității formulat de International Automotive Task Force (IATF), care reprezintă cel mai înalt standard de calitate din industria auto din întreaga lume. Certificarea se bazează pe standardul ISO9001 și adaugă cerințe speciale pentru industria auto, acoperind întregul lanț de aprovizionare al industriei auto, de la proiectare și dezvoltare până la producție, instalare și service.

Certificarea IATF16949 este angajamentul nostru ferm pentru o calitate excelentă.

Asigurare excelentă a calității: Certificarea IATF16949 ne asigură că respectăm cu strictețe cele mai bune practici de management al calității pentru a oferi produse de înaltă calitate care îndeplinesc standardele stricte ale industriei auto.

Recunoaștere globală: Certificarea IATF16949 este un standard recunoscut de producătorii și furnizorii de mașini la nivel mondial, care ne permite să fim competitivi pe piața globală.

Obținerea certificării IATF16949 nu reprezintă doar afirmarea angajamentului calității, ci înseamnă și o forță motrice puternică pentru dezvoltarea viitoare. Fiind o întreprindere tehnologică de vârf care se concentrează pe cercetare și dezvoltare, producție, vânzări și personalizare a soluțiilor de senzori de curent de înaltă precizie, senzori de tensiune și instrumente electrice de măsurare de înaltă precizie, Hangzhi va continua să se concentreze pe domeniul vehiculelor cu energie noi, în continuare. să consolideze produsele de bază și baza tehnologică și să promoveze continuu inovația tehnologică, să optimizeze performanța produsului, să îmbunătățească calitatea produsului, să furnizeze soluții de măsurare a puterii mai fiabile și mai avansate pentru industria auto cu energie nouă și să ajute industria auto globală să înflorească. Obținerea certificării IATF16949 nu reprezintă doar afirmarea angajamentului calității, ci înseamnă și o forță motrice puternică pentru dezvoltarea viitoare. Fiind o întreprindere tehnologică de vârf care se concentrează pe cercetare și dezvoltare, producție, vânzări și personalizare a soluțiilor de senzori de curent de înaltă precizie, senzori de tensiune și instrumente electrice de măsurare de înaltă precizie, Hangzhi va continua să se concentreze pe domeniul vehiculelor cu energie noi, în continuare. să consolideze produsele de bază și baza tehnologică și să promoveze continuu inovația tehnologică, să optimizeze performanța produsului, să îmbunătățească calitatea produsului, să furnizeze soluții de măsurare a puterii mai fiabile și mai avansate pentru industria auto cu energie nouă și să ajute industria auto globală să înflorească.

Shenzhen Hangzhi Precision Electronics Co., Ltd.

Shenzhen Hangzhi Precision Electronics Co., Ltd. este o întreprindere lider în tehnologie dedicată cercetării și dezvoltării, producției, vânzărilor și personalizării soluțiilor de senzori de curent de înaltă precizie, senzori de tensiune și instrumente electrice de măsurare de înaltă precizie. Ne străduim să construim o marcă binecunoscută de senzori de curent de precizie și instrumente electrice de măsurare de precizie în domeniul DC și ne străduim să ne dezvoltăm într-o companie internațională lider în electronică de precizie în domeniul sistemelor DC. Senzorul DC de înaltă precizie pe care l-am dezvoltat este o componentă de măsurare și control a curentului bazată pe tehnologia fluxgate, care poate transforma cu precizie curentul DC mare care trece prin senzor într-un curent mic, ușor de măsurat. Este o componentă de măsurare a curentului care este cu două ordine de mărime mai mare decât precizia limită de măsurare a senzorului de curent Hall.

ro_RORomână