Precizia Hangzhi

Traductor de tensiune de înaltă precizie HCV lansat

HANGZHI ține pasul cu tendințele vremurilor și consideră întotdeauna dezvoltarea verde durabilă ca misiunea sacră a propriei dezvoltări. Continuă să crească cercetarea și dezvoltarea de produse de înaltă eficiență și economisire a energiei, păstrează inovația tehnologică și garantează un flux constant de lansări de noi produse pentru a contribui la dezvoltarea durabilă a energiei.

În cadrul cercetării, dezvoltării și punerii în funcțiune conduse de CEO-ul domnului Tian, au fost lansate oficial senzorii de tensiune de înaltă precizie HANGZHI HCV pentru a satisface cerințele pieței.

1. Introducere de produs

Senzorul de înaltă precizie de înaltă tensiune dezvoltat de HANGZHI este o componentă de măsurare și control a tensiunii bazată pe tehnologia fluxgate. Poate măsura cu precizie DC, AC, puls și diverse tensiuni neregulate în condițiile izolării complete a părților primare și secundare, care este un senzor de tensiune cu precizie de măsurare extrem de ridicată în domeniul industrial. Este utilizat în principal în domeniile verificării și calibrării metrologice, precum și în transportul feroviar, analiza calității energiei, analizoare de putere, echipamente medicale, aerospațiale, nave navale și alte domenii care necesită sensibilitate ridicată, stabilitate ridicată și fiabilitate ridicată.

2. Aplicarea produsului

Metodele de transport public, cum ar fi trenurile de mare viteză, sistemele de transport urban și trenurile de marfă oferă soluții ideale și convenabile pentru a răspunde cererii tot mai mari de călătorii, ajutând în același timp să facă față poluării mediului și congestionării traficului. Pentru a rezolva problema conducerii și controlului acestor sisteme energetice, tehnologia electronică de putere este esențială. Industria feroviară în curs de dezvoltare continuă să propună noi cerințe în tehnologie, cum ar fi nevoia de măsurare a energiei, monitorizarea vehiculelor feroviare și îmbunătățirea continuă a întreținerii infrastructurii.

Aplicație tipică

✦ Convertorul central al sistemului de transport urban (metrou-tramvai-troleibuz)
✦ Monitorizarea locomotivei feroviare
✦ Stația de metrou